Porodica - Venčanje

30 predivnih primera prirodnog make up-a za venčanje

Pored svih izazova koje nosi jedno venčanje, izbor odgovarajućeg make up-a čini se kao najveći.

Ova važna stavka treba da “preživi” suze radosnice, oduševi izabranika vašeg srca, izdrži test vremena tokom celodnevne ceremonije i svakako učini da izgledate kao najlepša nevesta ikad. Da li je to mnogo za tražiti?

Možda i nije, ako odaberete naturalistički make up. Ovaj trend pojavio se nedavno i kako se čini zadržaće se do daljnjeg. Šta je zapravo naturalistički make up, zapitaćete se. Najprostije rečeno ona vrsta šminke koja ističe vašu lepotu, skrivajući sitne nesavršenosti, bez efekta maske klovna na licu. Dakle bez tamnih krugova oko očiju, 5 slojeva pudera, akcentne senke za oči i upečatljivog ruža. Prirodno koliko može da bude.

Naturalistički make up ili popularno nude make up teži ka tome da istakne svežinu vašeg lica, a da ono pri tom ne izgleda previše bledo, prozirno i ogoljeno. Ono što je fantastično kod ove vrste šminke je to što je ovo do sad najlaganiji oblik make up-a sa kojim se vaše lice ikad susrelo. Njegova misija je da vaše lice učini dovoljno matiranim ali i sjajnim, trepavice prirodno dugim, a usne i obraze rumenim. Uz vrlo malo truda, efekat će biti veličanstven. Zapamtite nude make up, nije potpuno odsustvo šminke.

Osim toga naturalistički make up je savršen za događaje poput venčanja, kada ne želite razmazane tragove šminke po licu. Greške pri ovoj vrsti šminke nisu toliko očigledne, a ako niste angažovali profesionalnog šminkera možete se i sami oprobati u ovoj vrsti umetnosti.

Pripremili smo za vas vrlo inspirativnu galeriju, s toga budite slobodni da se upoznate sa naturalističkim make up-om.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group