Porodica - Venčanje

30 predivnih ombre bidermajera za venčanje

Ombre efekat ima ogroman uticaj na savremeno doba.

Iako se najčešće vezuje za farbanje ženske kose, tu se ne završava njegova uloga. Možemo reći da je tu njegov početak zapravo. Polako ali sigurno ombre trend je ušetao u glamurozni svet venčanja i tamo napravio veličanstven odjek. Pored kose dakle, on je viđen na noktima buduće neveste, na venčanici, cipelama, svadbenoj torti i dekoraciji prostora za venčanje. Danas vas međutim upoznajemo sa ombre bidermajerima, buketima cveća koje svaka mlada nosi u rukama na svom venčanju.

Ombre bidermajeri mogu biti deo priče svakog venčanja, jer se savršeno uklapaju u širi spektar stilova i odgovaraju svim godišnjim dobima. Kako bi ombre efekat bio vidljiv, potrebno je odabrati nešto veći iliti duži bidermajer. Na manjim buketima on nije toliko primetan. Kaskadni buketi su varijanta koja najlepše izgleda i koja nedosmisleno privlači pažnju. A ukoliko zaista želite da vaše venčanje bude glamurozno potražite velike bukete kružnog oblika na kojima se ombre efekat zaista ističe.

IZBOR CVEĆA

Kada je cveće za izradu bidermajera u pitanju, birajte ono koje vama lično najviše prija. Ruže su klasika sa kojom ne možete pogršiti, bilo same ili uparene sa drugim cvećem. Ono što potom treba da uradite jeste da posložite cveće tako da se dobije efekat gradijenta. Od bordo do crvene, ružičaste i boje rumenila; od boje rđe, preko narandžaste do sasvim svetlo žute; od intenzivne ljubičaste do svetlo roze i bele – kombinacije su neverovatne. Sa zelenilom sa druge strane treba biti štedljiv kako se ne bi pokvario ombre efekat. Sušeno lišće međutim može da bude zaista lepa opcija, jer ne ostavlja vaš bidermajer bez potpore ali i ne preovladava njime.

Potražite u našoj galeriji svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group