Porodica - Venčanje

30 predivnih kaputa za zimsko venčanje

Ako čak ni najhladniji zimski dani ne mogu da vas spreče da izgovorite sudbonosno "DA", imamo nešto posebno za vas.

Pretpostavićemo da ste venčanicu za vaš poseban dan već odabrali, kao i udobnu zimsku obuću, šminku i frizuru naravno, ali da li ste pronašli kaput koji će vam pružiti topli zagrljaj u toku cerominije venčanja? Ako ste rešili da čin venčanja bude na otvorenom, dok vas snežna belina bude posmatrala sa svih strana, topli kaput za venčanje je ono što može dodati elegantan i vrlo luksuzan osećaj vašem autfitu.

KAPUTI OD VEŠTAČKOG KRZNA

Ukoliko volite taj nežni krzneni dodir na svom telu, ali ste takođe i neko ko se zalaže za prava životinja, kaput od veštačkog krzna je savršen izbor za vas. Ova vrsta kaputa doneće prefinjen dodir vašoj pojavi, a među najprivlačnijim su beli, bež, krem, sivi ali i neki neobične boje poput pink, bordo, plave ili maslinasto zelene. Krzneni kaputi za venčanja obično se prave u mini varijantama, pri čemu dozvoljavaju gracioznosti venčanice da dođe do izražaja. Svakako da možete odabrati i neku midi varijantu ako je potrebno duže vremena nakon čina venčanja da provedene na otvorenom radi fotografisanja.

DRUGI KAPUTI

Klasični tekstilni kaputi sa okovratnikom od veštačkog krzna su takođe vrlo privlačna ideja za venčanje. Boju, dezajn i dužinu takođe možete da odaberete u skladu sa stilom koji volite. Kaputi od prevrnute kože su takođe opcija za sve vas koji želite da vam bude savršeno toplo i udobno u isto vreme. Ovi kaputi sa sobom nose poseban šarm i odgovaraju rustičnim, boho i ležernim stilovima venčanja.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group