Porodica - Venčanje

30 najlepših jesenjih torti za venčanje koje ostavljaju bez daha

Ukoliko ste jesen odabrali za realizaciju vašeg venčanja, niste pogrešili.

Njena lepota prezentuje nam se na različite načine u vidu predivnih mirisa, ukusa i boja. Svaki par pre zvaničnog dana venčanja očekuje mnoštvo obaveza. Pre svega mlada treba da odabere venčanicu, frizuru i šminku, a mladoženja odelo. Tu je takođe izbor burmi, lokacije za venčanje, muzike, hrane i svakako torte. Našu današnju priču posvećujemo jesenjim svadbenim tortama.

Svaka svadbena torta je priča za sebe i jedinstvena na svoj način. Ona treba da na poseban način bude kruna jednog venčanja i da zasladi celokupan događaj. Ako ste dakle ove jeseni u potrazi za savršenom svedbenom tortom, predlažemo da to bude ona sa jesenjim motivima na sebi. Budući da je toliko bogata, jesen će vam ponuditi torte preko kojih se prelivaju predivne boje poput onih koje nam prikazuje lišće koje opada. Magični žuti, narandžasti, braon, bordo i tamno zeleni tonovi deo su ove priče.

Mogućnosti za ukrašavanje su neverovatne, a mi vam u našoj galeriji donosimo samo mali uvid u to kakvu tortu možete da odaberete sa vaš čin venčanja. U zavisnosti od toga da li preferirate elegantniju ili vintage varijnatu, glam, šik, ili neku apstraktnu, među tortama koje smo danas izdvojili sigurno ćete pronaći onu koja je kao stvorena za to da zagolica vašu maštu i bude predivan ukras na vašem venčanju.

Samo pokušajte da im odolite.

Ž.J.

Izvor: Weddingforward

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group