Porodica - Venčanje

20 najlepših letnjih venčanica

Ako ste ovog leta odlučili da izgovorite sudbonosno "DA" i ako je preostalo samo još da pronađete savršenu venčanicu, na pravom ste mestu.

Leto je kao stvoreno za lepršave materijale, obavijene velom romantike i ljubavi. Ako ste oduvek sanjali da stanete na "ludi kamen" u predivnoj venčanici koja laska vašoj pojavi, možda baš onu iz svojih snova pronađete u našoj galeriji.

Skoro da ne postoji devojka koja sebe nije zamišljala u predivnoj venčanici. Tako nežna, tako senzualna i ljupka, venčanica treba da odražava karakter mlade. Svaka je priča za sebe, posebna i gotovo unikatna, jer joj finalni dodir daje upravo devojka koja je nosi. Bilo da volite jednostavnije ili glamuroznije varijante, jedno je sigurno - u venčanici se osećate kao princeza iz bajke, koja stoji uz svog princa.

Sigurni smo da želite da vaša venčanica bude nešto što će istaći vašu pojavu i što će vašeg voljenog ostaviti bez daha. Upravo takve su one koje vam predstavljamo danas. Uz mnogo svile, čipke i satena, prestale su da budu obične haljine i postale su u najmanju ruku božanstvene kreacije.

Dizajnirane tako da prate obrise vašeg tela i istaknu vaše atribute, kao i da sakriju sitne nesavršenosti, najlepše letnje vančanice koje imate priliku da vidite u našoj galeriji su tu da izmame vaš osmeh i zagolicaju vašu maštu. Zamislite sebe u nekoj od njih.

Ž.J.

Izvor: EssenseDesigns

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group