16 hiljada - i haljina je vaša! Zara je objavila prvu kolekciju venčanica

Konačno, nakon završetka režima samoizolacije, počela su da se održavaju prva venčanja, što znači da će vam verovatno trebati savršena venčanica. Ako ste nevesta, onda će vas oboradovati vest da sada možete kupiti venčanicu u Zari umesto da satima lutate i tražite savršen model. Španski modni brend lansirao je kolekciju Bridal koja će impresionirati ljubitelje ženstvenosti, senzualnosti i jednostavnosti.

Kolekcija se sastoji od svilenih haljina, donjeg rublja i dodataka za vaš veliki dan. Zara je predstavila haljine sa čipkom, svilene trake za glavu, haljine u nijansi slonovače i šarmantni donji veš sa vezom u paleti nevestinih boja. Cena predmeta iz capusle kolekcije počinju od 2.000 dinara za veš do 16.000 za svilenu haljinu sa dugmadima.

Haljine zaslužuju posebnu pažnju - lagane, graciozne, neverovatno nežne i ženstvene sa notama vintage stila. Ovo nije opcija za one koji traže puff haljinu sa korsetom ili suknjom u više nivoa. Danas se moda menja: dizajneri aktivno podržavaju konfekcijski trend i suzdržanost, pa kupovina haljine za princeze više nije potrebna. Lepršava satenska haljina savršena je za neformalnije venčanje i u njoj ćete se osećati prijatno i lagano.

Haljina se čak isporučuje sa satenskom torbicom koja savršeno dopunjuje odeću i zaštitnom futrolom za odeću koja se može personalizovati vašim inicijalima.

Planiramo venčanje, devojke!   

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group