Porodica - Kućni ljubimci

Stilska garderoba za vašeg ljubimca u hladnim zimskim mesecima

Zima zna da bude zaista neumoljiva.

Niske temperature, često nas navode da izbegavamo izlazak iz kuće, sem ako je on zaista neophodan. Ali šta je sa vašim kućnim ljubimcem? Dva puta dnevno je zaista potrebno da izađe u svoju šetnju i obavi sve fiziološke potrebe. I dok vi mrzovoljno navlačite sloj džempera, jakni, kapa, šalova i rukavica, vezujući pri tom svoje zimske čizme, kako bi svog ljubimca izveli u jutarnju ili večernju šetnju, jedan pogled na njegovo drhtavo telo je dovoljan znak da mu je hladno i pri pomisli da treba da zakorači van kuće.

Iako psi u velikom broju slučajeva imaju svoj "zimski kaput" koji ih savršeno štiti od hladnoće, ima i onih rasa koje nisu baš prilagodile svoju dlaku hladnom dobu. Ovo se naročito odnosi na kratkodlake pse i na manje pasmine. Takođe i stariji psi su po nekom nepisanom pravilu – zimogrožljivi, što znači da bi im sigurno prijao topli zagrljaj kaputića za pse.

Našu današnju temu posvećujemo modernim varijantama odevnih predmeta namenjenih vašim krznenim ljubimcima. U njima ne samo da će vašem najboljem prijatelju biti dovoljno toplo, već će izgledati i vrlo ljupko i neodoljivo. Duge šetnje po parku, trčanje i uživanje u zimskoj idili uz zimski pseći autfit dobija sasvim novo značenje. Zamislite samo sa kolikim će uzbuđenjem vaš ljubimac mahati repom kada uzmete njegov topli kaputić i pozovete ga da vam se pridruži u predsoblju povodom spremanja za izlazak iz kuće.

Među predlozima koje vam donosimo je odeća kako za kišno tako i za suvo vreme, pri čemu se nadamo da ćete pronaći nešto kao skrojeno za vašeg psa.

Ž.J.

Izvor: Design Milk

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group