10 najskupljih rasa pasa na svetu

Kada poželite određenu rasu, treba da budete spremni i na izdvajanje dodatnog novca. Cene rastu što je genetika određenog psa čistija, jasnija i poznatija.

Imajte u vidu da ovde neće biti reči o cenama iz bilo kakvih odgajivačnica ili onih koje pojedinci navedu kada prodaju štence svojih kučića, već su nabrojane rase smeštene na određeno mesto na listi isključivo na osnovu pedigrea.

Dakle, na ovoj listi nisu pripadnici iz svake rase, već samo oni najčistijeg porekla koje ipak ne možete tako lako da nabavite.

Može se reći da je ovo spisak istinskih pripadnika određene rase koji su, osim velikih svota novca koje je potrebno izdvojiti, zadržali one prave karakteristike koje definišu njihovo poreklo.

Pa, iako možda imate vučjaka, rotvajlera ili samojeda kojeg ste kupili u određenoj odgajivačnici, njegova cena i pedigre nažalost ipak ne mogu da se porede sa ovim, pa u tu ruku ne posmatrajte listu na takav način.

Predstavljamo vam deset najskupljih, potpuno čistokrvnih rasa na svetu danas...

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group