Porodica - Deca

Sada možete odvesti svoju decu u virtuelni obilazak Diznijevih atrakcija

Ljudi su u samoizolaciji kako bi zaustavili širenje korona virusa.

Teško je vreme, posebno za decu kojoj je sada dosadno iza zatvorenih vrata. U pokušaju da dane kod kuće deci učinite što zabavnijim, možete ih pustiti da istražuju 360 ° POV vožnju Dizni atrakcijama dok su parkovi zatvoreni.

Pa, kako uživati u vožnjama? Moguće je zahvaljujući YouTube-u gde su prethodni posetioci dodali POV video snimke mnogih vožnja uključujući "Space Mountain" i "It's A Small World". Ima bukvalno na stotine video snimaka koje možete izabrati, tako da je zagarantovano da će vaša deca uživati, a mnogi od njih su 360 ° POV, što im daje priliku da istraže sve što vožnja može da ponudi.

Dakle, iako je samoizolacija bez sumnje težak period, zahvaljujući tehnologiji možemo decu da zabavljamo. Možete čak i da napravite dan za to, i ako je moguće, recite svojoj deci da idu tokom dana u Disney park i dajte im slatkiše i kokice (ako ste u mogućnosti!).

vt.co

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group