Još uvek ne znate kako da nosite miniće? Pogledajte novu reviju Miu Miu!

Najmodernija stvar ove sezone? Bez sumnje, mikro Miu Miu mini suknja sa niskim strukom i "muškim" kaišem.

Na svim mogućim sjajnim snimcima i na društvenim mrežama, već smo to videli toliko puta da više ne možemo da zamislimo modu bez ovog artikla. Korisnici Instagrama se čak šale da ovu suknju viđaju češće od članova svoje porodice. Ali ako ste mislili da će se trijumfalni pohod mini Miu Miu završiti krajem ove sezone, prevarili ste se, jer u novoj jesen/zima kolekciji brenda, takve suknje su se ponovo pojavile - ali u nešto drugačijoj interpretaciji i drugim opcijama stajlinga.

Bež i sive opcije sada su zamenile belu, a više se ne nose uz kratke košulje i krop topove, već uz kapute od vune, kožne jakne sa krznenim kragnama i „muške” jakne. Pored toga, uz neke od ovih suknji, sada bi trebalo da nosite ne jedan kaiš, već dva odjednom (a ovo je, očigledno, veliki trend za sledeću sezonu). Sledeće jeseni u modi će biti i šorts sa niskim strukom - i takođe u mini dužini. Ali pravo iznenađenje na reviji bilo je nekoliko muških lookova. Ne sećaju se svi, ali do 2008. godine, Miu Miu je imala punopravnu mušku liniju.  Tako će se uskoro klubu Miu Miu pridružiti i muškarci, kojima će se sigurno dopasti kožne avijatičarske jakne, kratke pantalone i crne mokasinke ukrašene zlatnikom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group