Zlatiborska Samsung ponuda koja će vam rashladiti vrele dane

Nemali broj naših sugrađana se jako teško bori sa letnjim vrućinama.

Neki izlaz traže u hladnoj morskoj vodi, a oni koji to pak ne mogu zbog raznoraznih razloga, u potrazi su za drugim rešenjem. Jedno od njih jeste planinski turizam. Zlatibor je pored Kopaonika najatraktivnija planinska destinacija, a temperatura je provereno za 7-10 stepeni niža nego u gradskim sredinama. Ako će vam niža temperatura prijati, onda će vam užitak uveličati i Samsung Roadshow karavan koji sa sobom donosi izvanrednu ponudu novih uređaja.

Ukoliko Zlatibor bude vaša letnja destinacija, nećete se pokajati. Pored širokog spektra aktivnosti kojima možete ispuniti dan, kao i bogate kuhinje koja će vam ispuniti stomake, svi turisti će u periodu od 14. do 18. jula imati šansu da učestvuju u sjajnoj promotivnoj ponudi koju je pripremio Samsung. Jedan od promotivnih uređaja na koji ćete naići, kraj fontane na Kraljevom Trgu, jeste sjajni Galaxy A53 5G. Izuzetna zadnja kamera od 64MP, odnosno prednja od 32MP će zabeležiti svaki detalj i učiniti sve idilične trenutke sa odmora živopisnim. Ukoliko se tokom promo perioda odlučite za ovaj proizvod bićete u prilici da ga kupite za umanjeni iznos od 5000 RSD. Takođe, za Galaxy Buds2 slušalice, koje mogu biti sjajan dodatak vašem mobilnom telefonu, čeka vas identičan popust.

Naravno, to nije jedino čime će vas Samsung oduševiti. Vožnja kvadom ili gondolom spadaju među neizostavne turističke atrakcije Zlatibora i prava je šteta ne iskoristiti vreme za ove aktivnosti. Kako ne biste konstantno razmišljali gde vam se telefon nalazi ili da vam zvono mobilnog telefona ne bi kvarilo ugođaj, pravi izbor za vas su Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic satovi koji će odmeniti vaš uređaj na nekoliko sati i služiti vam kao podsetnik za sve što vam je neophodno. Na ove uređaje možete ostvariti popust čak od 20%.Samsung Roadshow karavan želi da onima koji zbog raznoraznih razloga ne mogu da uživaju na peskovitim plažama, pruže kakvu god mogućnost ugođaja i da ih obraduju specijalnom ponudom.

Više o Samsung Roadshow mobilnom karavanu i aktuelnoj ponudi Samsung uređaja pogledajte na LINKU

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group