Neka se čuje i tvoj glas!

Veoma često pomislim da je poražavajuća činjenica što vreme u kojem živimo nazivamo savremenim i civilizovanim, dok su u svim segmentima naših života, žene širom sveta i dalje nedovoljno cenjene i prisutne...

...i dalje predstavljaju senke koje stoje iza uspešnih muškaraca, o čemu možda najbolje svedoči podatak da sve o čemu se piše i priča u medijima samo 24% je usmereno ka ženama*...

Žene su te koje tiho, svakodnevno, čine da svet funkcioniše. Ono što se ne primećuje i nekako se podrazumeva, jeste da žene donose na svet te mlade nade i odgajaju divne i nevine dečake, koji ih često zapostavljaju kada odrastu i postanu deo - muškog sveta.

Daleko od toga da nas svi muškarci nedovoljno cene, ali većina nas i dalje smatra slabijim polom, a naš intelekt, dostignuća, vizije i ideje su i dalje, čini mi se, u drugom planu.

Od davnina smo morale da se borimo za svoj položaj, kako u društvu, tako i u svojoj porodici, dokazujući da smo sposobne da učimo, radimo, stvaramo i da budemo vođe. Zapravo, ono što smo oduvek želele je samo ravnopravnost, da se i naš glas čuje!

Verujući da je moguće promeniti tok stvari i društvo u kojem živimo, da se čuje svaki ženski glas, i moj i tvoj, i naših prijateljica, i mama, i baka, za bolji svet i za bolje sutra naših malih princeza, Avon predstavlja platformu MY STORY MATTERS. Reč je o globalnoj galeriji priča, koja vas poziva, da sa ženama širom sveta podelite svoju priču o snazi, istrajnosti i odlučnosti. Sve ono kroz šta ste prošle od mladosti do starijeg životnog doba. Da ispričate svoju priču o prevazilaženju prepreka, koje su delovale nesavladivo i stizanju do zacrtanog cilja!

Ako svaka NAŠA PRIČA dobije pažnju kakvu zaslužuje, MI postajemo važne, naš život postaje inspiracija onima koje tek očekuju slična iskustva, kao i onima koji trenutno prolaze kroz težak period. Naša snaga, hrabrost, nepokornost i odlučnost da ne budemo u senci – TO JE VAŽNO. MI SMO VAŽNE!

Za svaku podeljenu priču, Avon Fondacija za žene, globalna filantropska organizacija doniraće jedan dolar humanitarnim organizacijama koje podržavaju žene. Na ovaj način Avon želi da pokaže svetu koliko su žene snažne, hrabre i moćne, kao i da ih nikada ne smeju potcenjivati ili zanemarivati. Sa uverenjem da bolji svet za žene znači bolji svet za sve nas, važno je kreirati savremen svet u kojem smo svi ravnopravni i gde svačiji glas ima jednaku vrednost!

Ako ste ikad osetili na svojoj koži nepravdu, ako ste ikad bili tretirani sa nepoštovanjem, ako ste ikad prisustvovali tome da neko omalovažava žene iz vašeg okruženja – istupite i recite to, podelite svoju priču. Svet treba da vas čuje.

Avon vas poziva da podelite svoju priču, koliko god ona mala ili velika bila, NAMA je važna!

Pridruži se i pokloni svetu svoju priču na
watchmenow.avon.com

Kako bi vas naveo da volite sebe, jer voleti sebe NIJE SEBIČNO – VEĆ NEOPHODNO, Avon vam predstavlja novi HER STORY Love inspires parfem, koji zrači snagom i hrabrošću prave žene, žene ratnice savremenog doba. Senzualne note jedinstvenog ženstvenog mirisa koje kombinuju intenzitet jasmina i snagu irisa, obavijene nežnom pralinastom bazom inspirisaće vas da budete nabolja verzija sebe i da pokažete svetu koliko zapravo vredite.

Probudi u sebi Amazonku, jer tvoja borba je i borba za sve nas!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avon Srbija (@avonsrbija)

PROMO

*Global Media Monitoring Project (2015), http://cdn.agilitycms.com/who-makes-the-news/Imported/reports_2015/global/gmmp_global_report_en.pdf  

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group