Maestro: Prvi trejler za novi film (neprepoznatljivog) Bredlija Kupera

Bredli Kuper se vraća filmskom svetu i transformiše se u legendarnog maestra, Leonarda Bernštajna.

Maestro obeležava rediteljski povratak Bredlija Kupera nakon Oskarom nagrađenog filma Zvezda je rođena 2018. godine, sa Lejdi Gagom u glavnoj ulozi. A kao što ćete videti gledajući prvi trejler, koji je upravo objavljen, izgleda da Kuper ulazi u trku i za ovogodišnjeg Oskara.

Kao ljubavno pismo životu i umetnosti, Maestro je, u svojoj srži, emocionalno epski prikaz porodice i ljubavi. Iako nije čisto biografski, fokusira se na životnu vezu legendarnog dirigenta i kompozitora Leonarda Bernštajna sa Felisijom Montealegre, koju igra Keri Maligan. Bernštajn se oženio glumicom i aktivistkinjom rođenom u Kostariki 1951. godine, i par je ostao zajedno 25 godina, sve do njene smrti 1978. godine, iako je imao afere sa muškarcima i inače vodio gej život.

Film takođe producira Stiven Spilberg, koji je prvobitno planirao da ga režira pre nego što je odlučio da preda uzde Kuperu nakon što je video glumčev uspešan rediteljski napor u filmu Zvezda je rođena.

„Rekao sam Spilbergu: „Uvek sam osećao da mogu da igram dirigenta, ali mogu li da istražim materijal i vidim da li mogu da ga napišem i režiram?“ Hoćeš li mi dozvoliti da ovo uradim?" Stiven ima mnoga interesovanja. Jednostavno će izabrati jednu stvar, a sve ostalo će biti na čekanju. Mislim da je znao da neko vreme neće snimiti ovaj film. Bio je ljubazan da mi preda uzde projekta. To je nešto što sam pripremao poslednje 4 godine“, rekao je Bredli Kuper.

Film Maestro biće premijerno prikazan na 80. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji početkom septembra, očekuje se da će biti prikazan u odabranim bioskopima, a na Netflix platformi biće dostupan 20. decembra.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group