Lego lansira savršeni set za sve ljubitelje Betmena

LEGO je upravo otkrio masivni set od 3.981 komada koji verno rekonstruiše Betmenovu pećinu iz filma „Batman Returns“ Tima Bartona iz 1992.

Film iz 1992. godine „Povratak Betmena“, reditelja Tima Bartona, sada je jedno od kultnih ostvarenja, ne samo među fanovima „Mračnog Viteza“ već i u modernom Holivudu.

Iako su ranije postojali različiti Batman LEGO setovi i delovi, nikada do sada nismo videli skup velikih razmera koji se posebno odnosi na Bartonov film.

Set „Batman Returns“ Batcave Shadowbox koji je upravo najavila danska kompanija je proizvod zvanične saradnje sa Warner Bros. i DC Comics. Novi set nije samo verna kopija pećine superheroja, već je oda klasičnim filmovima o Betmenu iz 90-ih u kojima je glumio Majkl Kiton.

Komplet od 3.981 komada detaljno prikazuje Betmenovu pećinu, sa "parkiranim" Betmobilom i poklopcem u obliku legendarnog simbola heroja. Unutar pećine postoji bezbroj funkcija igranja, kao što je mogućnost promene „kanala“ na ekranima monitora, pomeranje različitog nameštaja i otvaranje i zatvaranje vrata i komora.

Iako ovaj veliki set ima mnogo kockica i funkcija, kada se sastavi može postati pravi dekor vašeg enterijera. Na kraju krajeva, LEGO je naglasio izložbenu vrednost svojih sjajnih kreacija, posebno u poslednjoj deceniji, setovima koji potiču iz filmova „Ratova zvezda“ ili uspešnih TV serija kao što je „Mandalorijanac“.

Što se tiče mini figura, Brus Vejn i Alfred Penivort se ponovo pojavljuju, zajedno sa Ženom Mačkom i Maksom Šrekom. Set LEGO „Batman Returns“ Batcave Shadowbox će biti dostupan od 8. juna po ceni od 400 evra. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group