Kako da uvek ispadnete prelepo na slikama

Otkrivamo vam male trikove koji će učiniti da na svakoj fotografiji izgledate kao model...

Verovatno su vam više dosadila slikanja za lična dokumenta na kojima izgledate kao da vas je neko mnogo naljutio ili smešno, pa ste zbog njih i zaboravili kako da se smejete na “običnim” slikama.

Ne znate koju pozu da zauzmete, koliko glavu da nakrivite i šta god da uradite opet nećete na slikama ispasti dobro (barem vama). Ali, postoje čudesni, a tako jednostavni trikovi zbog kojih ćete na svakoj slici ispasti savršeno i fotogenično, pa makar bili bez trunke šminke i u pidžami.

Prvo stanite u opušteni stav, kao kada stojite negde i čekate nekog da dođe. Zatim se malo iskrivite, bukvalno od tela napravite “S” slovo, da ne bi ispali ravni kao daska, a zatim se okrenite se za ¾ od kamere. Dokazano je da svi lepše ispadamo kada se malo “iskosimo”, a glavu blago nakrivimo na jednu stranu

Vodite računa o rukama i ramenima, uvek ih spustite i nagnite na jednu stranu, dok rukama,odnosno prstima, nemojte prekrivati deo lica.

Što se tiče celokupnog stava, uvek malo savijte jedno koleno. Izgledaćete opuštenije i vizuelno mršavije.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group