Lifestyle - Zabava

Ispijanje jutarnje kafe nikad nije bilo zabavnije

Šolje za kafu su verovatno najpraktičnija stvar koju možete dobiti na poklon, ili njom obradovati nekog.

Jutro započinjemo sa našom omiljenom šoljicom kafe u rukama; ona je vaš saveznik kada treba da ostanete dugo budni i radite na važnom projektu i neizostavna je kada vam prijateljice dođu u goste. Šolje za kafu s druge strane ne zahtevaju velika ulaganja, bilo finansijka ili emocionalna, pri čemu su obično vrlo slikovite. Upravo to otežava njihov izbor.

Ako želite da sebe obradujete novom šoljicom za kafu, ili nekog do koga vam je stalo, ona treba da bude posebna. Gde pronaći posebnu šoljicu za kafu? Možda među delima mlade samouke keramičarke i umetnice Brooke Knippa. Njeno delo ogleda se u izradi vrlo simpatičkih šoljica za kafu koje skrivaju sa jedne od svojih strana mali kutak za različite skulpture životinja.

Svaka od ovih šolja je unikat i istinsko remek delo, koje mami osmeh na licu ljudi. Iskustvo ispijanja kafe iz njih je ravno savršenstvu. Vesele životinjice među kojima su lisice, sove, ježevi, ribice, dabrovi i polarni medvedi, čine da ove šolje oživljavaju na izvesan način. Na prvi pogled toliko jednostavne, a gledano sa prave strane zaista jedinstvene i gotovo nestvarne. Različitih oblika, veličina, boja i tekstura, ove šolje su savršen poklon za drage osobe.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte fantastični svet keramičkih šolja sa malim kutkom za životinje.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group