Lifestyle - Zabava

Fantastične tetovaže Lavova za ženski pol

Avgust mesec sav je u duhu Lava.

Bilo da ste Lav u Horoskopu ili jednostavno volite ove divlje mačke, možda je baš ovo leto stvoreno za vašu prvu (ili možda drugu, treću) tetovažu Lava. Među najtraženijim tetovažama današnjice zapravo su one sa simbolima životinja. Od onih koje su kućni ljubimci kao znak sećanja na njih do nekih egzotičnih.

Za razliku do muškaraca koji većinom Lavove prikazuju kao mudre ili čak agresivne, žene su suptilnije. Lavovi oslikani na njihovom telu su ženstveniji, graciozniji i čini se pitomiji. Nije čudno što će jedna žena tražiti od tatu umetnika da lavlju grivu oslikanu na njenom ramenu ukrasi cvećem, ili da tom kralju među životinjama da pregršt divnih boja, koje mu inače nisu svojstvene.

Ovakva vrsta tetovaža zapravo predstavlja ravnotežu između vaše strastvene prirode (koju označava lav) i vaših mirinih čula i ženstvenosti (cveće je simbol gracioznosti, lepote i ljubavi). Kada biraju simbol Lava na svom telu osobe ženskog pola vole da mu dodaju i raštrkane zvezdice, koje simbolizuju njegovo vođstvo, kao i geometrijske linije koje ukazuju na to da vas Lav kao predvodnik uvek vodi pravim putem.

CRNE TETOVAŽE LAVOVA

Tetovaže lavova u crnom koloru bilo da su u pitanju manje ili veće slike, izgledaju tako upečatljivo i divlje. Sićušne za zglobovima, oko članaka, na ramenu, vratu ili nekom drugom delu tela, kao da najvaljuju svakom ko vidi ovu tetovažu da osoba koja je nosi zna ko je i šta je u životu pokreće. Tetovaže ukrašene tribalima su takođe popularne a u crnoj varijanti deluju najintenzivnije. Osim toga ispisivanje vama važnih reči ili slogana kraj tetovaže jer svakako nešto što ne treba da se zaobiđe.

TETOVAŽA LAVA U BOJI

Ako želite da vašoj lavljoj tetovaži podarite malo boje, ne ograničavajte svoju maštu. Od realnih boja pa sve do apstraktnih, sve je dozvoljeno. Vedre boje poput ljubičaste, plave, lila i ružičaste su savršane za isticanje jedinstvene tetovaže. Izgledaju neverovatno na leđima, na vratu, na bedrima kao i na rukama.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group