Erotski filmovi koji će vas i vašeg partnera pripremiti za vruće veče u spavaćoj sobi

Predstavljamo vam izbor najboljih erotskih filmova koje možete pogledati sa svojim partnerom na neki novi, senzualni način.

Ovi filmovi se odlikuju zanimljivom radnjom, prelepim scenama seksa koje mogu da budu znak da treba da unapredite svoj seksualni život. Umesto romantične komedije ili akcionog filma, organizujte veče sa svojim partnerom koje je rezervisano za uživanje i gledanje erotskih filmova.

"Niske strasti" erotski triler, 1992

U to vreme, ovaj film je izazvao komešanje: bilo je pozitivnih komentara i negativnih stavova. Bez obzira na stavove o glumi, lepo je da pogledate glumu i prelepe i mlade glumce, Majkl Daglasa i Šeron Stoun kao i lud razvoj romanse između njih i, naravno, intimne scene. Ako nikada niste gledali kultni erotski triler, da vas malo upoznamo sa pričom. Tokom seksa ubijen je vlasnik noćnog kluba. Uspešni detektiv (Majkl Daglas) dobija zadatak da istraži ovaj slučaj. Sumnja pada na pisca (Šeron Stoun), a jedna od scena u njenoj knjizi detaljno opisuje ubistvo. Između njih dolazi do strastvene afere, puno intriga i misterija.

"Gorki mesec" melodrama, 1992

Vrlo kontroverzni film koji ipak, vredi pogledati. Ovo nije samo erotski, već i vrlo interesantan film, a režiju potpisuje Roman Polanski. Reč je o komplikovanim odnosima zrelog muškarca i mlade devojke, koje su puni strasti, mržnje i ponašaju se čudno. Film je svojevremeno označen oznakom "R" zbog prisustva scena seksa, nasilja, uživanja alkohola i narkotika. "Gorki mesec" je film koji nije u rangu perverzne ljubavne limunade, već film koji u gledaocu izaziva emocije i pobuđuje razmišljanje o ljubavi, o tome kako je steći, sačuvati i kako kontrolisati događaje u vezi kako se ne bi razvijali u nezeljenom pravcu.

"Showgirls" erotski film, 1995

Ovaj film je sve, samo ne lepa "kutija" sa slatkim filom. Film će vas naterati da se zapitate o mnogo stvari: na primer, na šta su ljudi spremni za uspeh i slavu, i da li su tako srećni ako su zvezda šou biznisa. Prija prisustvo lepih erotskih scena (na primer, seksi scena u bazenu), prelepe plesačice i striptizete. Pogledajte, nećete zažaliti.

"Prvi greh" drama, 2001

U filmu se prepliću ljubav, mržnja, strast, ludilo i prevare. Glavne uloge igraju neverovatno lepi glumci Anđelina Džoli i Antonio Banderas - tako da ni vi, ni vaš partner nećete biti zapostavljeni.

Ovo je priča o bogatom čoveku koji je u potrazi za ljubavlju. On naručuje suprugu preko oglasa. Luis se u novu suprugu, koja mu se predstavila kao Džulija Rasel, zaljubio na prvi pogled i zato mu je vrlo teško palo kad ga je ostavila i pobegla s njegovim novcem. Nakon nekog vremena dolazi privatni detektiv koji mu otkriva pravu istinu o njegovoj ljubavi. On kreće u potragu, ali ne da bi povratio svoj novac, već da vrati svoju voljenu. Uostalom, ona je postala prava opsesija za njega...

"Ubij me nežno" erotski triler, 2002

Film je rađen po romanu Nicci French. Alis, veb dizajnerka iz Ilinoisa se zaljubljuje u privlačnog planinara Adama. Njih dvoje su nezadovoljni svojim ljubavnim životima, a njihov slučajni susret biće praktično sudbonosan. Neće proći mnogo pre nego što njih dvoje počnu da žive zajedno, a Adam će ubrzo i da zaprosi Alis. Ali, kada njihova uzavrela romansa odmah posle venčanja počinje da poprima oblike sadomazohizma, Alis shvata da uopšte ne poznaje svog muža. Zbog toga ona počinje da se raspituje o njegovom životu i saznaje da je Adamova verenica umrla pod nerazjašnjenim okolnostima. Navodi da je silovatelj i još nekoliko nestalih ljubavnica nateraće Alis da produbi istragu...

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group