Enterijer - Uređenje doma

Zara Home: nova kolekcija za proleće/leto 2020. potpuno će vas oduševiti

Nova kolekcija za proleće/leto 2020 Zara Home uvodi nas u klimu toplog enterijera, boja u kojima dominiraju smeđe nijanse, prirodne teksture i ono što volimo u našim stanovima - drvo.

Brend Zara Home je upravo predstavio svoju najnoviju kolekciju za proleće/leto 2020. za koji je film i fotografije snimio francuski reditelj Fabien Baron, a poslednja kampanja Zara Home inspirisana je kalifornijskim modernizmom. Grubi enterijeri, osvetljeni toplom, lenjom prirodnom svetlošću, odaju utisak beskrajnog letnjeg zlatnog sata koji će trajati zauvek.

U kampanji proleće/leto 2020. godine Zara Home dominiraju organski oblici i prirodni elementi, koji podsećaju na život u blizini kanjona, a proizvodi napravljeni od sirovina, poput drveta, kamena, lana i jute, govore o divljim pejzažima koji su inspirisali njihovo stvaranje.

U kolekciji proleće/leto 2020 videćemo originalne varijacije sa staklom (staklene vaze u karakterističnom stilu), vintage stolice (podsećaju na legendarne dizajne stolica iz 1920-ih i 1930-ih), keramičke pločice, pletene tepihe i sferne aksesoare. U proleće u kući Zara vladaju bež, sunčano žuta i narandžasta.

Pogledajte u našoj galeriji najnoviju kolekciju Zara Home za proleće/leto 2020. Već smo se zaljubili u ove trendove u enterijeru.

foto:ZaraHome

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group