Kako započeti svaki dan na savršeni način

Razni trenuci i navike koje ispunjavaju naš život, nezaobilazni su deo naše svakodnevice i postali su pravi mali rituali...

Na primer, jutarnja kafa koja nas opija svojim mirisom, a u kojoj uživamo sa našom voljenom osobom ili sami dok se pripremamo da započnemo novi dan, ili popodnevna partija razgovora sa našim najbližim prijateljima su upravo ti momenti koji možda deluju obično, a zapravo predstavljaju trenutak u vremenu, posvećen samo nama. Kafa je savršeni napitak koji je uvek uz nas u svim tim trenucima – kada se prisećamo lepih događaja, pažljivo slušamo nove priče svojih prijatelja ili posvećujemo vreme sopstvenim mislima, pokušavajući da ih dovedemo u red. U našem narodu, običaj je da se domaćinima kod kojih se ide u goste poklanja baš kafa, što važi i za praznik koji nam ide u susret – Mladenci.

Gorenje je mislilo na sve ove bitne životne momente, te Gorenje espreso aparat za kafu možete pronaći po sniženoj ceni i pokloniti ga svom partneru kao znak pažnje ili nekoj dragoj osobi koja je ovekovečila ljubav tokom ove ili prošle godine.

Da budete najbolji barista u gradu, vas deli samo jedan dodir LCD ekrana i nekoliko sekundi koje donose izvrsnu kafu. Možete i ručno da upravljate mašinom kako biste odabrali količinu kafe ili da izaberete jedan od unapred podešenih programa. Espreso, kapućino ili ukoliko odlučite da napravite mlečnu penu - funkcija pritiska pare pomoći će vam da obogatite piće. Vaše je samo da izaberete koje vam je omiljeno. Sa ravnomernim pritiskom od 15 bara, vaš espresso će imati jači miris i bogatiji ukus, a zlatno smeđi krem na vrhu potvrdiće izgled profesionalizma. Fleksibilna funkcija ispuštanja pare pod visokim pritiskom pomoći će vam da zagrejete mleko ili da pripremite kremastu i bogatu mlečnu penu. Najbolji način da napravite posebno bogat kapućino i još bolji način da se probudite.

Gorenje korisnici znaju da je predstojeći praznik i period darivanja koji se simbolično ogleda u nagradnom konkursu ,,Za trenutke koje pamtimo”. Mladence proslavljaju mladi bračni parovi u prvoj godini braka i simbolišu ljubav, zdravlje i sreću porodice. Ujedno, ovaj praznik je idealan povod da se podsetimo svih lepih stvari koje smo zajedno prošli, proživeli i stvarali sa partnerom, a koji možemo da zasladimo i jednom šoljom kafe.

Ovo je idealan momenat da zasladimo trenutke koje pamtimo jutarnjom kafom i da se pripremimo za one koji tek dolaze, jer mart mesec karakteriše i buđenje proleća. Gorenje će ovaj mesec i praznik simbolično obeležiti nagradnim konkursom i na taj način ga dodatno ulepšati svojim korisnicima! Sve što treba je malo mašte i vaša zajednička fotografija i imaćete priliku da osvojite vredne nagrade. Dodatne informacije o samom konkursu dobićete ukoliko se prijavite na newslettera pomoću linka, a Gorenje aparat za kafu i veliki broj malih kućnih aparata vas tradicionalno u martu očekuju po specijalnim cenama.

PROMO

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group