Dior predstavlja svoju kolekciju sprava za vežbanje

Da li ste ikada želeli da kreirate teretanu u svom domu, ali vam sprave koje su vam potrebne nikada nisu izgledale privlačno?

Pa, zahvaljujući Dior brendu, to više ne mora biti vaš problem. Prateći dizajn dekadentnih aksesoara poput flašice za vodu sa monogramom, slavni modni brend je upravo predstavio kolekciju brendirane opreme za vežbanje, u partnerstvu sa Technogym.

Proslavljajući lansiranje Dior Vibe sportske linije, Dior je angažovao italijansku kompaniju za dizajn trake za trčanje, klupe za dizanje tegove i lopte sa Dior logoom. Christian Dior brending takođe se može videti na tegovima i bućicama koji dolaze u kompletu sa celim setom. Pored toga, ispis imena slavnog brenda ispraćen je i štraftama koje su prepoznatljivi Dior simbol.

Ovaj asortiman limitiranog izdanja poslužiće kao nastavak Cruise 2022 kolekcije koju potpisuje Marija Gracija Kjuri, a koja je sadržala čitav niz sportskih kreacija. Modeli su prošetali pistom noseći sportske kombinacije sa komadima poput helanki i sportskih brushaltera.

Kako saznajemo, Technogym x Dior kolekcija će stići u januaru iduće godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group