Enterijer - Saveti i ideje

Saveti za dizajn predivne dečije sobe

Stvaranje odgovarajućeg prostora za miran san najmlađeg člana porodice, nije ni malo lak zadatak.

Mladi roditelji žele nešto autentično, dopadljivo i opuštajuće, što će ujedno biti funkcionalno i praktično. Kao budući mama i tata, treba toliko toga da uzmete u obzir da bi prostor za vašu bebu bio mesto u kom ćete svi zajedno uživati. U tom pogledu, potražili smo savete stručnjaka koji će vam pomoći da stvorite idealan prostor za vaše najmlađe.

ODABERITE TEMU I GRADITE PRIČU OKO NJE

Ono što vam za početak treba je tema koje će se protezati kroz dečiju sobicu. Postoji na stotine različitih tema koje mogu da vam posluže u ove svrhe, tako da slobodno pustite mašti na volju. Svemir, morske dubine, planine, šume, pustinjska oaza, cvetna livada, vazduhoplovstvo i još mnoge druge zanimljive oblasti mogu da vam posluže kao tema oko koje ćete graditi zanimljivu priču. Svetli tonovi, akcentni zidovi, kao i živopisna umetnička dela poželjna su u ovakvom prostoru.

IZABERITE FUNKCIONALAN NAMEŠTAJ

Odabir funkcionalnog nameštaja je mudra odluka naročito ako se radi o malom prostoru. Ovakav nameštaj uštedeće vam prostor i dati vam brojne mogućnosti odlaganja stvari za bebu i igračaka. Komode sa fiokama koje su ujedno i mesto za presvlačenje bebe, krevetići ispod kojih je prostor za odlaganje stvari, zanimljive police na zidu za sve sitnice koje želite da su vam na dohvat ruke. Ne zaboravite i na sopstveni ugođaj i obezbedite sebi udobnu fotelju na ljuljanje u kojoj ćete uspavljivati u naručju svoje najmilije.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group