Promenite izgled kuhinje uz pomoć pravilnog odabira boja

Kako da promenite izgled jedne od bitnijih prostorija u vašem domu bez prevelike potrošnje...

Za promenu bilo koje prostorije u domu, potrebno je ulaganje, ali i malo mašte. Međutim, instant promenu možete dobiti odabirom prave boje koja će osvežiti prostoriju i dodati joj novu dimenziju. Kada je u pitanju kuhinja, postoje različiti načini na koje može uvrstiti novu boju u nju. Od visećih i kabineta ispod sudopere, radne ploče i ormana u kojima vam stoji razne stvari potrebne za pripremu hrane do podova i zidova, svaki od navedenih delova možete ofarbati i promeniti mu estetski izgled.

Najbitnija je nijansa kojom će sve ove predmete ofarbati. Za moderniji izgled se preporučuju boje koje se retko viđaju u kuhinji, poput plave, tamno sive, roze i različitih nijansi zeleni, dok se za suptilniju promenu i vizuelno veći prostor preporučuju što svetlije boja, kao što je klasična bela. U galeriji pogledajte na koje sve načine možete “ubaciti” malo boje u vašu kuhinju i potpuno joj promeniti izgled.

Od sada ćete tokom pripremanja obroka ili ispijanja kafe još više uživati!

Foto: housebeautiful

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group