Praktični saveti za skladištenje ženskih torbi

Svaka savremena dama ima u svom posedu manju armiju torbi, tašni i novčanika.

Svima njima je baš poput vaših omiljenih cipela potrebno skladno mesto za odlaganje. U većini slučajeva za ove aksesoare u ormarima koje posedujemo nema niti dovoljno mesta, niti praktičnog rešenja za odlaganje. Međutim uz malo kreativnosti, sve one mogu biti dobro organizovane, a na raspolaganju vam je mnoštvo zanimljivih lokacija u vidu dodatnih pregrada u oramru, kukica za vešanje sa unutranje strane vrata i sl. U redovima koji slede otkrivamo vam praktične savete za skladištenje vaših dragocenih torbi.

POLICE I VITRINE

Ako raspolažete sa dovoljno prostora preporučujemo vam da izložite na policama otvorenog ormara ili u vitrini sa staklom vaše najbolje primerke. Možete za svaku torbu napraviti zasebnu pregradu korišćenjem stakla što će doprineti izvanrednom utisku. Ove police ili vitrine bi bilo poželjno da pronađu svoje mesto u vašoj spavaćoj sobi. Uz torbe možete da izložite i svoje cipele.

ORGANIZATORI I DRŽAČI

Različiti organizatori za torbe predstavljaju vrlo praktičnu ideju za smeštaj malih torbi i novčanika. Po želji možete da potražite mrežaste ili žičane organizatore za datoteke i papire, ili da sami od kartona napravite nešto slično što će vam poslužiti za odlaganje torbi. Varijante od tkanine namenjene za unutrašnji deo ormara su vrlo privlačna ideja koje će sve vaše torbe držati na jednom mestu. Vertikalni držači koji se kače za vrata su oni koji vam daju mnogo prostora za torbe, bez pravljenja nereda u prostoru.

KUKICE I OFINGERI

Kukice predstavljaju bezvremensku ideju za sve vrste torbi koje imaju ručke. Vrlo su zahvalne jer ih možete postaviti gde god da pronađete mesto u svom okruženju – u ormaru, sa zadnje strane vrata spavaće sobe. Ofingeri su takođe dobra ideja za kačenje torbi pri čemu ih drže vrlo dobro organizovanim.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group