Pametne ideje za čuvanje stvari ispod kreveta

Izaberite pravi metod organizacije koji će vam pomoći da maksimalno iskoristite prostor za skladištenje ispod kreveta.

Čini se da postoje neke oblasti u kući koje nikada ne ostaju organizovane do kraja. Prazan prostor ispod kreveta je jedan od najvećih krivaca za ovakvu situaciju. Profesionalni organizatori kuća i kancelarija (da, ovo zanimanje postaje sve popularnije!) tvrde da ova oblast postaje neuredna jer imamo tendenciju da upravo tu ubacujemo stvari onako ad hoc, usput, nakon dugog i stresnog dana.

Možda ne shvatate da to radite, ali lako je pomeriti stvari sa puta da se ne biste spotaknuli jednostavnim udarcem nogom ispod kreveta. Drugi razlog zašto ovaj prostor postaje nered je taj što iako je odlično mesto za skladištenje mnogih stvari, te stvari obično budu neorganizovane. Pretražićemo ostavu ispod kreveta i najverovatnije nećemo vraćati stvari kako su bile. Nastavljamo tako iz dana u dan, i eto haosa u najavi!

Dakle, kako organizovati taj prazan prostor ispod kreveta na najbolji način? Evo pet načina da odložite stvari ispod kreveta tako da one ZAISTA ostanu organizovane!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group