Neka vaša spavaća soba spremna dočeka početak jeseni

Da li tražite načine da svoju spavaću sobu pripremite za jesenju sezonu?

Spremate se da uživate u dugim kišnim noćima ili možda samo želite da stvorite mesto za ugodno čitanje omiljene knjige i ispijanje toplog čaja? Kakav god vaš odgovor na ovo pitanje bio, jedno je sigurno: noći postaju sve duže i tamnije, pa je sada je pravo vreme da podmladite svoje mesto za odmor i relaksaciju!

Prvi i najvažniji savet koji vam dajemo glasi: dubinsko očistite svoju spavaću sobu. Znamo da to verovatno već upražnjavate (posebno kada je na snazi promena sezone) ali mi smo tu da vas podsetimo da dobro proverite stanje svoje sobe. Očistite prašinu i posebnu pažnju usmerite na sve one skrivene i često netaknute delove kao što su zona ispod kreveta i na vrhu ormara.

Obrišite prozorska stakla – neka postanu blistavo čista da biste mogli da vidite kapljice kiše koje plešu i padaju baš u trenucima kada se ušuškate u svoj topao i udoban krevet. A u nastavku teksta, pronađite još ideja i saveta za bolju pripremu i organizaciju spavaće sobe u jesenjim mesecima.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group