Maramice za bebe: 5 stvari koje možete očistiti u kuhinji uz pomoć njih

Maramice za bebe su specijalno dizajnirane za osetljivu kožu beba, ali su se pokazale korisnim za čišćenje raznih predmeta – unutar i van doma. Vreme je da otvorimo poglavlje o kuhinji.

Maramice za bebe, mogu biti korisne u čišćenju mnogih predmeta u kuhinji, a koji su to možete saznati tako što ćete nastaviti sa čitanjem.

Kuhinjski pult: maramice za bebe se mogu koristiti za brzo čišćenje pulta nakon kuvanja. Međutim, za tvrđe mrlje ili ako ste mnogo zaprljali radnu površinu, bolje je izabrati specijalno sredstvo za čišćenje kuhinje.

Aparati za kuvanje: Možete koristiti maramice za bebe da očistite spoljašnjost uređaja kao što su mikrotalasna pećnica, frižider, toster i blender. Izbegavajte korišćenje maramica za bebe za čišćenje uređaja koji su osetljivi na vlagu, unutrašnjost posuđa i električnih komponenti.

Fioke i ručke ormarića: Otisci prstiju i lagana prljavština lako se uklanjaju sa fioka, ručki ormarića i dugmića pomoću maramica za bebe.

Površina stola: Krenuli ste da jedete i nekako ste uspeli da zaprljate svoju trpezarijsku ili kuhinjsku površinu mrvicama i sosovima. Maramica za bebe su rešenje.

Kuhinjski pod: maramice za bebe su lako rešenje za onaj nered koji ste napravili na kuhinjskom podu - dok ste grickali tost, sekli povrće na dasci za sečenje ili kuvali supu i išli da probate kašikom.  

Oprez: maramice za bebe nisu efikasne za dubinsko čišćenje ili dezinfekciju površina. U takvim slučajevima preporučuje se upotreba odgovarajućih proizvoda za čišćenje kuhinje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group