Kako temeljno očistiti dom za novogodišnje praznike

Usisavanje doma možda nije među omiljenim aktivnostima kada govorimo o kućnim poslovima, ali kada je saveznik u čišćenju kreiran prema potrebama savremenog korisnika - moderan i krajnje efikasan, čišćenje doma zapravo je lak i jednostavan posao.

Kako su praznici blizu, svi smo u duhu sređivanja kuće za novogodišnje uživanje i goste koji nam dolaze. Sa tim u vezi, priprema prostora je prva stvar koju je važno uraditi kako bi dekoracija došla do izražaja, a atmosfera bila kompletna.

Pre nego što krenete sa kićenjem, važno je da vaš dom blista, osvežen i čist. Tu u pomoć uskače idealni saveznik, usisivač izrađen tako da pokupi sve vrste čestica prljavštine, a vodi računa o vazduhu. Samsung Bespoke Jet, savršen je uređaj za održavanje, pogodan za sve vrste prostora, jer besprekorno čisti nevidljivu prašinu, alergene, svaku prljavštinu, a posebno uporne dlake kućnih ljubimaca.

Osim što kuću čini blistavo čistom, ovaj usisivač efikasno zadržava sitne čestice prašine pa samim tim i vazduh u prostoriji održava čistim. Praznični kolačići nikada bolje nisu mirisali nego kao u osveženom domu, nakon čišćenja Bespoke Jet-om, jer višeslojni sistem filtracije omogućava ispuštanje samo čistog vazduha i stvaranje zdravijeg okruženja. Glavni ciklon odvaja velike čestice, koje se skupljaju u metalni mrežasti filter, zatim mikrofilter hvata sitne čestice prašine i na kraju filter za finu prašinu zadržava sve što je preostalo.

Kada su površine očišćene, postavljanje jelke, kačenje ukrasa i šarenih svećica automatski će preobraziti vaš dom, i učiniti ga spremnim za novogodišnju radost i uživanje.

Usisivač Samsung Bespoke Jet vam štedi i vreme, jer jedna baterija omogućava da čistite punih sat vremena a ukoliko želite da usisavate duže od toga – bez problema je zamenite drugom baterijom. Postolje All-in-One Clean Station omogućava da baterija uvek bude puna, a pored toga zahvaljujući Air Pulse tehnologiji, tokom samog čišćenja, ovo postolje korisnicima osigurava higijenu u prostoriji jer omogućava efikasno pražnjenje rezervoara bez ispuštanja sitnih čestica prasine.

Digitalni inverterski motor pruža do 210W usisne snage pa je tako Bespoke Jet dovoljno jak za sve vrste podova i tepiha. Bilo da su podovi, stolovi, ormari, roletne u pitanju – nijedna vrsta površine ne predstavlja prepreku za ovaj Samsung uređaj. Vlasnici kućnih ljubimaca mogu da se opuste jer svi Jet usisivači dolaze sa delom za kućne ljubimce koji kombinuje gumenu papuču i četke za lako uklanjanje dlaka krznenih drugara. Pored toga, višeslojni sistem filtriranja usisava 99,99% čestica prašine i mikroprašine koje potiču od kućnih ljubimaca.

Iskoristite sjajnu priliku jer Samsung vam daje 5-godišnju garanciju na određene modele Samsung frižidera, mašina za pranje veša, ugradnih kuhinjskih aparata i usisivača kupljenih između 1.2. do 31.12.2022. Požurite i odaberite najbolje za sebe, a sve informacije možete pronaći na linkovima: Samsung Bespoke Jet i Samsung Promo Akcija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group