Kako pronaći idealan usisivač?

Stiglo je proleće, a sa njim mnogi od nas osećaju potrebu za sređivanjem i osveženjem svog doma.

Tradicionalno, prolećno čišćenje predstavlja priliku da se stan detaljno očisti i organizuje, stvarajući prostor za novi početak i pozitivnu energiju koju donosi dolazak toplijih dana. U tom procesu, pronalaženje idealnog usisivača igra ključnu ulogu, pružajući alat koji olakšava održavanje čistoće i reda. Kroz nekoliko važnih koraka, možemo odabrati usisivač koji će odgovarati našim potrebama i doprineti efikasnom sređivanju doma.

Razmislite o vašim potrebama: Prvo razmislite o vrsti podova koje čistite (tvrdi podovi poput parketa, pločica ili tepisi), veličini vašeg doma, prisustvu kućnih ljubimaca i drugim specifičnim zahtevima koji bi mogli uticati na vaš izbor usisivača. Zahvaljujući naprednoj veštačkoj inteligenciji, Samsung Bespoke Jet AI automatski prepoznaje vrstu podloge koju čisti, kao što su tvrde podloge, tepisi ili drveni podovi, i prilagođava svoje performanse kako bi pružio optimalne rezultate, bez obzira na materijal. Takođe, inteligentno upravljanje snage smanjuje potrošnju baterije za 14%, a povećava upravljivost za 6%.

Snaga usisavanja: Proverite snagu usisavanja kako biste osigurali da je dovoljno snažan za čišćenje vaših podova, posebno ako imate duboke tepihe ili kućne ljubimce. Iako je nekada sasvim solidno „završavao posao”, stari usisivač iz tepiha i sa podova definitivno ne može izvući količinu štetnih čestica i prašine, kao što to mogu novi uređaji. Samsung Bespoke Jet AI donosi najsnažniji Samsung vakumski motor do sada jer ima ugrađen Hexajet Motor 2.0 sa do 280 W usisne snage i maksimalnom snagom motora od 720 W. Vreme rada od 100 minuta po jednom punjenju baterije dovoljno je da očistiš celu kuću.

Uz ovaj usisivač, čišćenje doma postaje mnogo jednostavnije, posebno za porodice sa kućnim ljubimcima. Zahvaljujući specijalno dizajniranom nastavku za ljubimce, sada možete efikasno ukloniti dlake sa tepiha, nameštaja i drugih površina, bez brige o zapetljavanju ili oštećenju usisivača. Ovaj dodatak olakšava svakodnevno održavanje doma čistim i ugodnim, pružajući vam više vremena za uživanje u zajedničkim trenucima sa svojim četvoronožnim prijateljima.

Filtracija vazduha: Ako imate alergije ili osetljivosti na prašinu, razmislite o usisivaču sa visokoefikasnim filtrima koji mogu uhvatiti sitne čestice i alergene. Pored toga što u sebe uvlači svu prljavštinu pred kojom se nađe, Bespoke Jet AI poseduje dodatnu filtraciju koja osigurava da izlazni vazduh bude čist, zahvaljujući multiciklonskoj filtraciji vazduha koja zadržava 99,999% sitne prašine, čime se poboljšava kvalitet vazduha u vašem domu. Ova dodatna filtracija je posebno korisna za osobe sa alergijama ili respiratornim problemima.

Praktičnost i dodatne funkcije: Pogledajte dodatne funkcije poput dužine kabla, kapaciteta spremnika za prašinu, težine, različitih nastavaka za čišćenje i slično. Odaberite usisivač koji vam olakšava čišćenje. Pražnjenje posude i punjenje usisivača postaje lako i higijensko uz "Sve u jednom" stanicu za čišćenje. Ova inovativna stanica integriše više funkcija, omogućavajući korisnicima da efikasno obave sve potrebne radnje u jednom koraku. "Air Puls" tehnologija osigurava brzo i efikasno pražnjenje posude, dok vrtložni ciklon koristi Air spin tehnologiju za efikasno uklanjanje 99% dlaka. Ova funkcija ne samo što olakšava održavanje usisivača, već doprinosi i poboljšanju higijene čitavog procesa čišćenja.

Garancija i servisiranje: Proverite garancijske uslove i dostupnost servisnih centara kako biste bili sigurni da će vaš usisivač biti pokriven i održavan u slučaju problema. Samsung daje tri godine garancije (2 godine redovne + 1 godina dodatne komercijalne garancije) na određene Samsung modele usisivača kupljene od 15.2. do 31.12.2024. godine.

100 dana da se 100% uveriš

Dodatno u toku je akcija Try&Buy DA promo, u okviru koje uz određene modele Jet usisivača imaš mogućnost povrata uređaja u roku od 100 dana od kupovine. Promocija traje od 1.4. do 31.5.2024 ili kraće usled isteka zaliha uređaja koji su predviđeni za ovu promociju.

Više o ovoj akciji možeš naći na linku: Try&Buy DA promo: 100 dana da se 100% uveriš | Samsung Srbija

Nakon što razmotrite sve ove faktore, bićete bolje pripremljeni za pronalaženje idealnog usisivača koji odgovara vašim potrebama i preferencijama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group