Kako da iskoristite stare farmerke?

Više slika

Više slika

Verovatno imate onaj omiljeni par farmerki koji nosite godinama.

Dobro su vas služile i nema sumnje da ste u njima izgledali savršeno. Uz top ili košulju, one su bile vaš prvi izbor. Međutim, previše su iznošene i ne nosite ih više, ali vam se još uvek od njih ne rastaje. Nikako da se odlučite da ih konačno bacite. Čak i tako stare one još uvek nisu za bacanje i ne treba da samo "sede" u vašem ormanu i skupljaju prašinu!

Ne bacajte svoje stare farmerke! Postoji mnogo načina da reciklirate farmerke u kreativne nove objekte, od korseta do korica vaših svezaka. Džins je čvrst materijal i savršen je za mnoge druge projekte. Vaše stare farmerke mogu se uz malo kreativnosti i mašte pretvoriti u najraznovrsnijue predmete koje možete godinama koristiti. 

Ako se pitate šta da učinite sa starim farmerkama, našli ste pravu kolekciju. Kada ste u potrazi za idejama šta da uradite sa starim pantalonama od teksasa, obratite pažnju na našu galeriju i pronađite u njoj svoju inspiraciju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group