Jedino „uradi sam“ sredstvo za čišćenje tuša koje će vam ikada trebati

Ništa ne eliminiše tvrdoglave mrlje od tvrde vode i sapuna ni približno tako dobro kao ovo lako sredstvo za čišćenje od samo dva sastojka...

Čist tuš je divan, ali između mrlja od tvrde vode, buđi i fleka od sapuna, proces čišćenja tuša može trajati zauvek . A ako ne koristite pravo sredstvo za čišćenje, možda će biti gotovo nemoguće da učinite da vaš tuš izgleda čisto, bez obzira na to koliko trljate!

Zašto se fleke od vode i sapuna tako teško čiste?

Voda ima minerale u tragovima, ali veća koncentracija minerala u tvrdoj vodi čini je sklonijom ostavljanju vodenih mrlja i korastih mineralnih naslaga. Ali ne samo da mrlje od tvrde vode u kupatilu otežavaju život — vlažni uslovi u vašem kupatilu takođe mogu dovesti do pojave buđi, zato - ako imate buđ u tušu, prvo se usredsredite na to da je se rešite.

Zatim pređite na detaljno čišćenje svog prostora za tuširanje. Da biste napravili najbolji domaći čistač za tuš kabinu, samo pomešajte jednake količine sredstva za suđe i belog sirćeta u bočici sa raspršivačem i lagano protresite mešavinu. Njime poprskajte tuš, sačekajte pola sata, a zatim isperite!

Tečnost za suđe i sirće će se lakše kombinovati ako je sirće toplo, pa predlažemo da počnete tako što ćete zagrejati šolju (ili više) belog sirćeta u mikrotalasnoj pećnici dok se ne zagreje. Pažljivo sipajte sirće u bocu sa raspršivačem a zatim dodajte jednaku količinu tečnosti za posuđe u sirće, vratite poklopac i lagano protresite da se pomeša.

Obilno poprskajte sredstvo za čišćenje oko kade i/ili tuša. Ostavite da odstoji 30 minuta do sat vremena, a zatim upotrebite četku za ribanje (ako je potrebno) da razbijete zaostalu prljavštinu. Isperite temeljno i gotovi ste!

Kada koristite ovo sredstvo za čišćenje, uverite se da je vaše kupatilo dobro provetreno. Uključite ventilator i otvorite sve prozore, jer je ovo zaista moćna kombinacija! Srećom, miris sirćeta se brzo raspršuje nakon ispiranja (a rezultat je vredan toga - obećavamo!)

Ovo domaće sredstvo za čišćenje tuša tako dobro funkcioniše jer su dva sredstva za čišćenje u jednom! Belo sirće pomaže da se eliminišu mirisi, rastvori teške nerede, uklone mrlje, a radi i oko stotinu drugih stvari. Tečnost za pranje posuđa, s druge strane, sa lakoćom seče tvrdoglavu masnoću i prljavštinu, a ima skoro isto toliko namena kao i sirće!

U kombinaciji, ova dva moćna sastojka čine najbolje sredstvo za čišćenje tuša ikada, a kada ga isprobate, sigurni smo da ćete se složiti! Srećno čišćenje i uživajte u svojim blistavim kadama i tuševima!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group