Brzinski saveti za čišćenje doma u letnjim mesecima

Znamo, znamo, poslednja stvar koju želite da radite na plus 40 stepeni je sređivanje doma, zato smo odlučili da sa vama danas podelimo 5 brzinskih saveta koji će vam pomoći da kroz taj pakao prođete što bezbolnije.

Šalu na stranu, letnje temperature zaista jesu pravi pravcati izazov kada je čišćenje kuće u pitanju, ali što se mora nikada nije teško. Uz to, koliko god lagodno i opušteno celokupna letnja atmosfera delovala, ona može biti pravi mali raj ne samo za raznorazne bakterije i viruse, već i za ništa manje dosadne štetočine – insekte.

Da ne pominjemo prašinu kojoj smo svakako mnogo više izloženi upravo u letnjim mesecima iz prostog razloga što nam je sve (reklo bi se) na izvol'te. Iako, hm, prava pozadina priče i nije baš tako jednostavna...

No, u nameri da dom ipak načinimo jednim svežim, udobnim a nadasve čistim prostorom (čak i onda kada živa u termometru nemilosrdno preti), donosimo vam 5 brzinskih saveta odnosno neku vrstu check-liste koja će vam pomoći da sve držite pod kontrolom.

Photo: iStock

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group