Kako da privučete (i manifestujete!) sve što želite pomoću feng šuija?

Jedna od najboljih stvari u korišćenju feng šui tehnika koje vam mogu pomoći da promenite svoj život je to što deluju brzo!

Osnovni razlog za ovakvu konstataciju jeste činjenica da, kada se uskladi ono što želite sa radnjama koje preduzimate da biste to i ostvarili, onda nema mesta čekanju: univerzum kreće da radi za vas!

Drugim rečima, ako želite promenu, ali samo sedite na kauču po ceo dan, vaši postupci ne dokazuju da zaista želite da se promenite. Samim tim, ni univerzum neće mrdnuti prstom da vam pomogne.

Ali ako želite da se promenite i to dokažete preduzimanjem akcija, promene će se desiti mnogo brže. Kao i sa bilo čim, trebalo bi da počnete sa svojom namerom. Da li znate šta želite da promenite?

Šta god da je to (više novca, partner, novi posao), zapišite to na parče papira. To je namera koju ćete držati u centru pažnje dok primenjujete feng šui lekove. A zatim krenite dalje!

Ostatak malih feng šui trikova za manifestaciju svega što poželite potražite u našoj galeriji...

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group