Feng šui - simboli koji donose sreću u ljubavi

Želite li venčanje, odgovarajućeg partnera ili želite održati sreću i lojalnost u trenutnom partnerstvu? Neka vam motivi ptica pomognu...

Lilian Tu, autor knjige „Feng šui i ljubav“, kaže da za sreću i lojalnost u ljubavi možete koristiti slatke motive određenih ptica. Dovoljno je da ih stavite u svoje stambene prostorije i već ćete osetiti poboljšanje u svom ljubavnom životu.

U feng shui filozofiji, ptice se često povezuju s ljubavlju, srećom i pozitivnom energijom. Ptice simbolizuju slobodu, inspiraciju i veze među ljudima, a mnogi veruju da mogu doneti harmonične vibracije u dom i ljubavni život.

Pored ukrasa, i prisustvo pravih ptica u dvorištu ili blizini doma može takođe imati pozitivan uticaj. Ptice donose prirodnu energiju i život u prostor, a njihova pesma i prisustvo mogu povećati osećaj sreće i povezanosti. U feng shuiju se preporučuje postavljanje hranilica za ptice ili sadnja biljaka koje privlače ptice kako bi se povećao protok pozitivne energije.

U galeriji pronađite koje su to ptice posebno cenjenje u feng šuiju...

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group