Enterijer - Feng šui

Feng Šui Konj – simbol snage, uspeha i prestiža

Konji su duže vreme bili deo čovekovog plana za izgradnju civilizovanog društva.

Oni su prevozili ljude i stvari u udaljene krajeve, učestvovali u bitkama, pratili ljude u istraživačkim poduhvatima i bili obeležja kraljeva. Čuveni po svojoj brzini, snazi i lepoti, konji predstavljaju simbol bogatstva, a poznati su po svojoj izdržljivosti i inteligenciji.

Konj je omiljeni simbol drevnog Feng Šui učenja. Oni se povezuju sa prestižom, položajem i materijalnim obiljem. Takođe su predstavnici snage i yang energije, a svaku prostoriju oživljavaju svojim prisustvom. Postoji mnogo konja u drevnoj Feng Šui simbolici, od onih koji vas najbrže vode do željenog cilja, do onih koji predstavljaju materijalnu korist.

Konji vam mogu doneti dobrobit u bilo kom sektoru. Ako postavite dva konja na jugozapadu to će ojačati vaš ljubavni život. Slike belih i zlatnih konja ojačavaju vaše mentalne uglove i privlače vam korisne ljude. Izbegavajte postavku konja u spavaćoj sobi, jer yang energija može remetiti san i učiniti da se osećate anksiozno.

Šta sve morate znati o upotrebi konja u dekoraciji svog enterijera, otkrijte u galeriji:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group