Feng Šui: Jednostavna navika za pozitivnu energiju kod kuće

U Feng šuiju postoji mnogo "trikova" i vrednih saveta za privlačenje pozitivne energije.

U ovom članku ćemo vam otkriti još jedan trik koja nema nikakve veze sa pravilima zoniranja u kući ili objektima, kojih biste se trebali rešiti - ili čak dodati.

Ovde ćemo govoriti o Feng Šui ritualu koji treba da pratite svakih 9 dana, kako biste obezbedili nesmetan protok pozitivne energije u vašem domu.

Postoji, dakle, vrlo jednostavan „ritual“ koji morate da radite svakih 9 dana kako biste osigurali da pozitivna energija nesmetano struji u svim delovima vašeg doma. Ako to ne učinite, postoji šansa da blokirate energiju (i svoju sreću). O čemu govorimo?

Ulazna vrata vaše kuće, koja se smatraju ustima Chi (Ki), kapija pozitivne energije prema Feng šuiju, treba da se otvaraju svakih 9 dana. Mada je najbolje da se ulazna vrata aktiviraju svakodnevno (što je logično da se aktivira pošto ćete nekako morati da izađete iz kuće), i svako malo je u redu.

Važan deo ove rutine je nivo organizacije i nered sigurno ne pomaže. Sve što stavite iza ulaznih vrata u vaš dom što sprečava njihovo otvaranje za najmanje 90 stepeni, sprečava pozitivnu energiju da uđe u vaš dom. Dakle, čak i ako ste postavili zidni čiviluk za odlaganje torbi i jakni po ulasku u kuću, a on sprečava da se vrata otvore za najmanje 90 stepeni, nije dobar feng šui. To ne samo da ograničava Chi (Ki), energiju, već otežava ulazak u vaš dom na praktičnom nivou.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group