5 feng šui pravila za profesionalni uspeh i povećanje plate

Kako da budete uspešniji na poslu i povećate svoju platu iz udobnosti svog doma?

Severni deo doma

Severni deo vašeg doma je prema kineskim učenjima odgovoran za uspeh u karijeri. Kao i svaki drugi strateški važan sektor, severni deo vašeg doma mora biti u dobrom stanju - čist, bez prašine i nagomilanih stvari u uglovima. Najbolje je u ovom delu doma stavite umetničke radove i slike ljudi čijim se dostignućima i energiji divite.

Kornjača ili petao

Ovde ne govorimo o stvarnim kućnim ljubimcima, već o talismanima koji vam mogu pomoći. U drevnoj kineskoj kulturi za bogatstvo i karijeru koriste se figurice tronoge žabe, ptice feniksa, zmaja i kornjače. Najbolje je da figurice budu napravljene od stakla.

Kupite kaktus

Iz perspektive kineskih mudraca, profesionalni uspeh može ometati najčešće stepenište ako se nalazi tačno ispred ulaznih vrata. Prema legendi, to ometa radni proces. Da biste blokirali ovaj loš znak, poželjno je da stavite na prag okrugli tepih. U severnom delu domu među zabranjenim su nemoćne, tanke biljke. One ne pripadaju ovde. Ali, bodljikavi kaktus se pripisuje jakom profesionalnom simbolu.

Elementi vode

Istočni filozofi su uvek smatrali da voda poboljšava rad i pomaže da dobijete povišicu. Koriste ovaj element u svoju korist. Možete pristupiti bukvalno, kao što je bokal vode u sobi u kojoj radite ili figurativno - pomoću odgovarajućih simbola: nijanse plave boje i otisaka u obliku talasa, slike ili fotografije jezera (ali ne i vodopada). Ili nabavite akvarijum sa osam zlatnih ribica.

Upotreba arome

Feng šui stručnjaci smatraju da je teško stvoriti posebnu atmosferu u sobi bez pravih mirisa. Prema rečima stručnjaka, određeni mirisi utiču na finansijsko stanje, a za ekstra dobitke možete koristiti note mente, žalfije, limuna i limunove trave jer obećavaju prosperitet.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group