Porodica - Deca

Avanture za decu nastale potezima krede

Gotovo da je nemoguće pronaći kreativnije ljude na svetu od roditelja koji se decom provode u kući najveći deo dana tokom proteklih meseci.

Sa zatezanjem i popuštanjem mera predustrožnosti, uz socijalnu distanciju i eho Korona virusa širom sveta, ne preostaje nam zapravo ništa drugo osim da smišljamo zanimljiviju realnost. Za koga drugog ako ne za mališane, koji u većini slučajeva ni ne shvataju zašto ne idu na igrališta, zašto mama i tate nose maske, zašto se ne druže sa drugarima.

Zarobljeni u školjkama svojih domova, uz malo sreće u vidu dvorišta, timski se trudimo da svaki novi dan iskoristimo do maksimuma. Jedna porodica u Atlanti je pronašla simpatičan način kreiranja zanimljivih oblika na betonu za decu, uz pomoć nečeg vrlo jednostavnog – kreda u boji. Abbey Burns Tucker je ime mame koja je pronašla način da ujedno zabavi svoje klinceze i pruži inspiraciju i drugim roditeljima.

Prikazujući u svom dvorištu razigrane zabavne situacije naslikane na betonu u kojima njene ćerke učestvuju, i zapravo daju trodimenzonalnost svakoj od njih, Abbey je postigla zaista mnogo. Njene fotografije na Facebook-u su oduševile hiljade ljudi, a komentari pohvale su dokaz da u mnogima od nas još uvek postoji to dete, spremno da budućnost svoje dece učini lepšom.

Majka 4 devojčice, koja ujedno obožava fotografiju, kaže da je do ideje o ovom "projektu" došlo sasvim slučajno, kada je najstarija od devojčica nacrtala balon u dvorištu sa kredama, a Abbey najmlađu od njih fotografisala unutar crteža. Tada je shvatila da se brojne avanture kriju na dohvat ruke.

Pogledajte u našoj galeriji kako to izgleda.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group