Znaci da je vaš suprug neko ko pomera granice u vašem braku

Većini ljudi, a naročito ženama teško polazi za rukom postavljanje granica u braku.

Osnovni razlog tome je mišljenje da bi to moglo negativno da se odrazi na njihov odnos. Međutim, zaista je važno da imate određene granice u braku, kako bi zadržali zdrav odnos. Takođe, ne bi trebalo ni da idete u krajnost i okružite sebe granicama zbog kojih je vašem suprugu nemoguće da vam pristupi ikako.

S druge strane pomeranje granica je problematičan oblik ponašanja, koji i više nego lako može da uništi jedan brak. Ako imate posla sa suprugom koji često pomera vaše granice, to bi značilo da je vaš odnos na vrlo klimavim nogama. Bez obzira na to šta vi uradili, on nikad neće biti zadovoljan i uvek će težiti ka svojim pravilima. Vrlo je teško nositi se s jednom ovakvom osobom, ali je nužno da prepoznate znake koji vam poručuju da je upravo vaš suprug neko ko pomera vaše granice, kako biste mogli da se suočite s njim po tom pitanju. Te znake vam donosimo u našoj galeriji.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group