Jasni znaci da vaš suprug ne može da podnese više vaše prisustvo

Granica između ljubavi i mržnje je vrlo tanka.

Takođe, u braku se često dešavaju nesporazumi pri čemu se oni manji rešavaju kroz par dana, dok je većim potrebno izvesno vreme. Pa opet, može vam se činiti da se konstantno svađate sa suprugom i da sve više razmišljate u pravcu da vas on ne podnosi. Može delovati neverovatno da vas zamrzi preko noći, neko ko vas je do juče najviše voleo. Ali, dešava se. Možda niste dovoljno uložiti truda u vaš odnos, niste brinuli o njegovim potrebama ili ste mu bili neverni, što je lako moglo da dovede do odsustva njegove ljubavi prema vama.

Kada se pojave problemi u braku i kada komunikacija utihne, vrlo lako se može dogoditi i da osećanja splasnu. Više ne postoji želja za bliskošću, razgovorom i sve manje imate tolerancije za voljenu osobu. Ako ste u dilemi, da li je netrpeljivost vašeg supruga prema vama samo trenutna ili vas on zaista ne podnosi, obratite pažnju na znake u našoj galeriji. Oni vam otkrivaju njegovo stvarno mišljenje o vama. 

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group