Zašto je važno da sa svojim suprugom razgovarate o seksu?

Seks je nesumnjivo jedan od najvažnijih i zaista jedan od najboljih delova svakog odnosa.

Nema ničeg uzbudljivijeg od istraživanja onoga što polje seksa nudi sa voljenom osobom. Dok otkrivate šta se vama ali i njemu sviđa, među vama se rađa dublja konekcija. Slično tome, mnogi koji trenutno nisu u vezi sanjaju o tome da vode ljubav sa nekim ko tačno zna kako da ih uzbudi. Seks je zapravo onaj detalj koji razdvaja prijateljski odnos od romantičnog, i svakako jedan od primarnih načina putem kojih pokazujemo naklonost u vezi.

I ne samo to, seks je neverovatno lična stvar i svaka osoba ima drugačiji skup stvari koje kod nje – funkcionišu. Svi volimo da nas dodiruju na određeni način, da čujemo određene fraze, i svi imamo različite stvari koje nas pokreću. Ako niste otvoreni prema svom suprugu u pogledu toga šta vas pokreće, postoji šansa da sa njim nikad zaista nećete uživati u seksu kako zaslužujete. Otkrivamo vam danas zbog čega je važno da sa njim razgovarate na ovu temu.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group