Zašto biti neveran mužu znači zapravo izdati svoju porodicu?

Prevara u braku, poznata i kao neverstvo je čin koji pokazuje da niste u stanju da ispoštujete svoju posvećenost jednu drugom.

Iako za neverstvo postoji mnogo različitih razloga, činjenica je da jednom kada pređete tu liniju, nikad zapravo nema povratka. Da li ste bili neverni svom suprugu? Da li ste prešli tu granicu koji nikad niste ni pomišljali da biste mogli?

Ako još uvek volite svog supruga, nema sumnje da osećate neverovatnu krivicu zbog svog dela. Ali, i ne samo to. Sigurno vam je užasna pomisao da će vaš suprug biti povređen kada sazna za vaše neverstvo. Razumljivo je što se tako osećate, jer iako vam se desilo da pogrešite sigurno je da niste želeli da povredite onog kog najviše volite. Nažalost, kada jedan od roditelja ima aferu, nije brak jedini koji u toj priči pati. Vaša afera će nesumnjivo uticati na vašu decu. U našoj galeriji vam donosimo razloge zbog kojih je vaše neverstvo okrenuto ka vašoj porodici.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group