Tajne uspeha introvertno-ekstravertnog braka

Smišljanje načina da introvertno-ekstravertni brak funkcioniše može delovati kao nemoguća misija.

Možda se razlike u početku neće toliko videti, ali na duge staze to može da bude zaista težak poduhvat. Međutim, ako zaista volite tu osobu, postoje stvari koji možete da uradite kako bi vaš brak bio funkcionalan. Jer čuli ste sigurno za onu staru izreku da se „suprotnosti privlače“, zar ne?

Pa, teško da je na svetu moguće pronaći dve veće krajnosti od osobe koja oberučke prihvata ceo svet i one koja radi bira samoću i okruženje svog doma. Introvertne osobe prilaze sa sumnjom u srcu svemu oko sebe, dok su ekstravertne one koje rado prisustvuju svim događajima i upoznavanje novih ljudi im ne predstavlja problem. Kada su odvojene ove dve osobe funkcionišu savršeno same za sebe, ali kada su zajedno, teško je i jednoj i drugog da shvate gledište partnera. Iz tog razloga vam otkrivamo tajne koje vam mogu pomoći da vaš brak bude uspešan, iako ste dve krajnosti.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group