Porodica - Brak

Tajna srećnog braka: 5 saveta poznatih parova

Koja je tajna srećnog braka okrivaju nam poznati holivudski parovi.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Odnos između Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa je "skoro prijateljski": oni veruju jedno drugom i neprestano se smeju i zabavljaju na svoj račun. „Možemo razgovarati pored kamina uz čaj čitavo veče. A ovo je prava porodična sreća za mene “, rekla je Lajvli u intervjuu.

Savet para: „Velika ljubav počinje jakim prijateljstvom.“

Mišel i Barak Obama

Mišel i Barak Obama u braku su već 25 godina. Tokom godina, supružnici su doživeli krizu nekoliko puta, ponekad brak potpuno puca po šavovima. Ali mudra i uporna Mišel spasila je vezu svaki put (prema priznanju bivše prve dame, psiholog joj je u tome mnogo pomogao).

Saveti para: "Nikada ne idite u krevet, ukoliko ste u svađi.“

Vil Smit i Džejda Pinket Smit

Vil Smit se šali da je i sam iznenađen što je u braku sa Džejdom čak 20 godina. Glumac je siguran da im je „stvarno dobar seks“ pomogao da spase porodicu, a „skromno“ izjavljuje da je „veoma dobar u krevetu“. Druga poenta je sposobnost komunikacije.

Savet bračnog para: „Mnogo razgovaramo. Neko će reći da je ovo čak i previše. Ali komunikacija je sve."

Kolin i Livia Fert

Britanski glumac koji je osvojio Oskara i njegova supruga zajedno su već više od 20 godina. Ovo nije idealan brak: Kolin je čak morao oprostiti prevaru (Libija je imala aferu sa fotografom), ali oni su i dalje zajedno, bez obzira na sve.

Savet bračnog para: „Bez obzira koliko ste oboje zauzeti uvek pronađite vremena jedno za drugo."

Sara Džesika Parker i Metju Broderik

Sara Džesika Parker i Metju Broderik su u braku više od 20 godina i imaju troje dece. „Ponekad me nervira, ali to čini našu vezu zanimljivom. Sigurna sam da ga ponekad nerviram“, smeje se Sara. Ali ne postoji način da iz glumice izvučete druge detalje.

Savet bračnog para: „Nikada ne dozvolite da se stranci umešaju u vašu vezu.“

Dejvid i Viktorija Bekam

U 2019. Dejvid i Viktorija Bekam proslavili su 20 godina od venčanja. „Kad ste u braku, stvari se komplikuju. Brak je težak posao“, rekao je Dejvid u intervjuu. Ali Bekamovi se čak nose s prekovremenim radom. Viktorija to potvrđuje: „Dejvid je moja podrška: delimo kućne poslove podjednako. Kada putujem, on vodi decu u školu i priprema im hranu."

Savet para: „Deca su porodični prioritet. Sve što radimo vrti se oko dece.“

M.L.

foto:7sisters.ru

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group