Sigurni znaci da nikad nećete stati na ludi kamen i zašto je to sasvim u redu

Ne tako davno, mada se čini da su vekovi prošli od tad, svrha svake osobe je bila da pronađe sebi para i zasnuje sa njim porodicu.

Brak je bio nešto što se duboko poštovalo i smatralo svetim. Onaj kome ne bi pošlo za rukom da sebi nađe partnera, smatrao se u najmanju ruku problematičnim, nesposobnim ili čak poremećenim. Gotovo da nije bilo važno da li ste uspešni na drugim životnim poljima, odnosno da li ste dobar prijatelj ili generalno pametna osoba, ako niste imali supružnika, kao da niste imali ništa.

Toliko je jednostavno. Bračni parovi su bili privilegovani, dok se na neudate žene i muškarce gledalo s prezirom. Na svu sreću, to se promenilo. U današnje vreme ako ne želite da se udate, niko od toga ne pravi veliku stvar. Štaviše mnogi uviđaju prednosti takvog načina života, a mi vam u našoj galeriji otkrivamo znake koji ukazuju na to da se najverovatnije nikad nećete udati.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group