Povežite se sa partnerom na starinski način

Pre društvenih mreža i pomne analize profila osoba koje ih zanimaju žene i muškarci su odvajali vreme da upoznaju nekog.

U današnje vreme čini se da su staromodne metode upoznavanja i stvaranja konekcije sa osobom koja vam se dopada potonule na dno okeana. Nalaze se toliko duboko u mračnom ponoru, da se niko ne usuđuje da “posegne rukom za njima”, plašeći se stvorenja koja vrebaju iz mraka, odnosno podsmeha okoline.

Većini devojaka danas bi se međutim više svidelo da im muška osoba pošalje pravo pravcato pismo, nego da im ostavi “like” na profilnoj slici, poput miliona drugih. Ni muškarci nisu daleko od toga. Obzirom na procent razvoda brakova, u današnje vreme ne deluje baš toliko suludo vraćanje nekih starinskih načina iskazivanja nakolonosti prema voljenoj osobi. Ako želite da pokušate da vratite malo magije starih vremena u vaš bračni život, redovi koji slede su pisani za vas.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group