Porodica - Brak

Parovi koji su "pali na testu" socijalne distance

Šalu na stranu, socijalna distanca je od ključne važnosti u zadnjih nekoliko meseci.

Ali kada ste sa nekim u kući 24/7, to je teško izvodivo, naročito ako je taj neko vaš partner. Jer ljubav je zapravo ultimativni lek za sve, pa i za karantin. Možda se i sami ubrajate u statistiku koja ističe da je preko 80 % ispitanih parova, potvrdilo intimniji odnos sa svojim partnerom usled nemogućnosti da češće provodi vreme na otvorenom, među drugim ljudima.

Danas vam donosimo lepe vesti, a tiču se parova koji su "pali na testu" socijalne distance. Usled poprilično dosadnog TV programa, odsustva sporta s muške strane gledišta, odsustva modnih dešavanja sa ženskog, i negativnih vesti u globalu, nije nam preostalo ništa drugo, reklo bi se osim da se volimo. Prema sakupljenim informacijama, krajem godine nas širom sveta počekuje pravi – baby boom!

Verovatno ste se sa prijateljima šalili na račun toga ko će u karantinu dovesti svoju porodicu do proširenja, a da su mnogi šalu shvatili ozbiljno, dokaz su fotografije u našoj galeriji. Na svakoj od njih su parovi širom planete na simpatične načine objavili da čekaju – karantinsku bebu! I dok su neki ovo smatrali neizbežnim, drugi su smatrali da je nemoguće pronaći afekciju prema nekom koga viđate po ceo dan, i čije ste navike i sklonosti već naučili napamet.

Bilo kako bilo – porodice se šire. Jer ljubav je nemoguće zaustaviti. U karantinu ili ne, ostaje nam izgleda samo da se volimo, što više, i što češće.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group