Porodica - Brak

Navedite ga da žudi za vama iako ste godinama u braku

Da razjasnimo, ne radite ništa loše.

Želite i dalje da vas vaša jača polovina svim svojim bićem želi kao prvog dana. Zašto da ne? Ovde smo da bismo vas malo usmerili kako da budete uspešni u tome. Jer održavati plamen ljubavi, ključi je faktor koji donosi sreću u braku.

MUŠKARCI SU LOVCI

Nikada ne treba da izgubite to iz vida. Muškarci su po prirodi "lovci" a vi ste "plen". Ne zamišljajte ga naprotiv sa puškom u rukama, već kao nekog ko konstantno želi da osvoji svoju lepšu polovinu. Udovoljite mu. Budite predmet njegove pažnje. Iskočite tu i tamo iz ležernih trenerki i obucite nešto u čemu se osećate izazovno. Popravite malo frizuru i našminkajte se diskretno. Vaš muškarac će uživati u avanturi obigravanja oko svog plena. Njima je potreban fokus, pa zašto to ne biste bili vi.

BUDITE PONEKAD ODSUTNI

Kada nam je neko ili nešto stalno na dohvat ruke, to veoma brzo dosadi. Začinite vašu vezu malom dozom neizvesnosti. Ne tražite od vašeg partnera da vam se javlja svakih pet minuta kada izađe iz kuće. Takođe ne zovite ni vi njega čim se razdvojite na kratko vreme. Pronađite način da imate odvojene aktivnosti kako bi vašu zajednicu obogatili novim saznanjima i temama za razgovor.

PREVAZIĐITE TABU TEME KADA JE SEKS U PITANJU

Niko ne govori da treba da radite bilo šta u krevetu što vam lično ne prija, ali je vođenje ljubavi tako široka tema da se zaista ne bi trebalo svoditi na misionarsku pozu. Napravite dobru atmosferu, obucite neko seksi izazovno donje rublje, visoke štikle i posegnite za nekim zanimljivim igračkama, i priuštite svom voljenom seks koji će dugo pamtiti.

SUPTILNO MU STAVITE DO ZNANJA DA NIJE JEDINI MUŠKARAC NA SVETU

Ne tvrdimo da treba da flertujete sa drugim muškarcima, ali kako biste naveli svoju jaču polovinu da uzdiše za vama iako ste godinama u vezi/braku, potrebno je da mu pokažete da vaš seksipil nije nestao. Pronađite dobru priliku i veselo proćaskajte sa prijateljem ili zajedničkim poznanikom. Bezazlen razgovor neće naškoditi vašoj vezi, a vaš voljeni će jasno videti da su i drugi muškarci zainteresovani za kontakt sa vama.

Ž.J.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group