Mala očekivanja kao ključ uspeha u braku

Da li ste možda nekad pomislili da vas vaša previsoka očekivanja zapravo sputavaju da budete srećni u svom braku?

Kada sretnete tu jednu prijateljicu koja se ne oblači po poslednjoj modi, ne posećuje redovno ni frizera ni kozmetičara, vozi neki stari automobil, živi u stanu od 30 kvadrata i ne skida osmeh sa lica, ne možete, a da ne pomislite - kako je moguće da je toliko srećna? Ne, to nije onaj izveštačeni osmeh koji nabacimo kada sretnemo nekog pred kim želimo da delujemo srećno. Njen osmeh je iskren. I upravo to vam nije jasno.

Otkrićemo vam u čemu je tajna – ona ima veoma mala očekivanja.

Pomislićete da je to loša stvar, jer zar nas nisu učili da bi trebalo da imamo visoka očekivanja u životu, pre svega od sebe, a zatim i od partnera sa kojim stupamo u brak? Vođeni visokim očekivanjima, neminovno je da ćete maštati o kući sa bazenom, dijamantima, skupim automobilima i glamuroznom životu. Ovakve stvari vrlo lako vas mogu dovesti do toga da ste u kreditima do guše i da se davite u dugovima sa svih strana. Kada vas stvari zarobe i težnja ka tome da ih imate sve više, vi sami sebi oduzimate priliku da budete srećni u svom braku. Dodatne razloge zbog kojih bi trebalo da imate mala očekivanja u braku otkrijte u našoj galeriji.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group