Kako se izboriti sa svekrvom koja voli da kritikuje?

Zaljubljenost, ljubav, brak – kakav divan koncept stvari.

Ali, ima u toj priči još nečeg, odnosno nekog na koga možda niste računali. Roditelji vašeg supruga. Kada se bavimo pronalaženjem “onog pravog” često previdimo činjenicu da se takođe venčavamo i sa njegovom porodicom. Kao da nije dovoljno teško pronaći nekog ko nam odgovara da sa njim provedemo ostatak života, nego moramo još i da se potrudimo da stvorimo dobre odnose sa njegovim roditeljima.

S druge strane, nije retkost da muževi roditelji postanu vrlo kritični kada je njihova snaja u pitanju, a posebno muškarčeva majka. Da, svekrve mogu da budu vrlo nezahvlani protivnici. Često se događa da sa njima mlade, tek udate devojke nisu na istim talasnim dužinama. Ako je ona navikla da njena reč bude poslednja u prodici, a vi ne pristajete na to iako ne živite zajedno, to vam može stvoriti velike probleme. U našoj galeriji vam donosimo savete kako da se izborite sa suviše kritičnom svekrvom.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group